diafimisi

diafmisei pano

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Honda Glx μαμα από μοτερ αλλά τρελο από έξω !

Το μηχανάκι που θα σας παρουσιάσω μπορεί από μοτέρ να μην είναι τίποτα τρέλα και θα σας πω σε λίγο τους λόγους γιατί δεν είναι αλλά με το που ρίξετε μια μάτια εξωτερικά  δεν θα σας νοιάζει και πολύ τη μοτέρ φοράει η ποσά χιλιοστά είναι ,αυτός ήταν και ο σκοπός του φίλου μας να εστιάσει πιο πολύ πάνω στην εξωτερική του ομορφιά παρά στο μοτέρ και πιστεύω το πέτυχε απόλυτος .

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Yamaha TownMate Red Bull 59mm !

Η ποιο πολύ με το που ακούμε Town Mate λέμε πανάσχημο παπί ,καθόλου δυνατό και δεν γίνετε να το φτιάξεις ούτε εξωτερικά αλλά ούτε μοτερικό όμως έχω ανεβάσει μερικά τρέλα Town Mate που το διαψεύδουν όπως και το Town Mate του φίλου μας το όπιο και απο ομορφιά αλλά και από δύναμη πραγματικά σκίζει .

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Yamaha Crypton R 54mm !

Ένα όμορφο και αρκετά δυνατό Yamaha Crypton R μας στέλνει ο φίλος μας .Το μηχανάκι εξωτερικά δεν φοράει τρέλα πράγματα άλλα μαμά δεν είναι έχει κάποιες λεπτομέρειες που το κάνουν διαφορετικό .Μοτερικά τώρα θα δείτε ότι είναι αρκετά καλά στημένο .

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Yamaha Aerox Full MHR !

Αυτή τη φορά θα σας παρουσιάσω κάτι διαφορετικό κάτι που δεν βλέπουμε συχνά στους δρόμους μας όπως πχ τα GLX .Στο συνηρημένο μηχανάκι έχουν γίνει αρκετές μετατροπές στο μοτέρ αλλά και εξωτερικό .
Ας αρχίσουμε με το μοτέρ το όπιο είναι στα 80 κυβικά full MHR ,φοράει dellorto 21 καρμπιρατέρ ,και εξάτμιση Malossi Replica δυστυχώς μόνο αυτά ξέρω για το μοτέρ του αλλά σίγουρα πάει πολύ καλά .

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Crypton X μαμα αλλα πενα !

Ένα μαμά μοτερικά αλλά πένα εξωτερικά Crypton χ μας στέλνει ο φίλος μας από Λάρισα .Το μηχανάκι από μοτέρ είναι εντελώς μαμά εκτός από κάποια πράγματα τα οποία θα σας πω σε λίγο ,εξωτερικά πάλι είναι σχεδόν μαμά εκτός από κάποιες λεπτομέρειες που το κάνουν διαφορετικό .

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Μονομπουκαλο Supra στα 58 χιλιοστά !

Ένα δυνατό και όμορφο εργαλείο μας στέλνει ο φίλος μας από Κυκλάδες Σύρου ,το μηχανάκι απο μοτέρ είναι αρκετά δυνατό και πάντα με καλά πράγματα πάνω ,εξωτερικά επίσης έχουν γίνει αρκετές μετατροπές όπως το πίσω σύστημα για το όπιο θα σας πω παρακάτω .

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Honda Astrea 57mm Cdi !

Σας παρουσιάζω ένα μηχανάκι φτιαγμένο με πολύ αγάπη από τον ιδιοκτήτη ,όπως και όλα τα μηχανάκια που ανεβάζω .Στην κατάσταση που το βλέπουμε στης φώτο το μηχανάκι είναι 3 χρόνια έτσι και από τη βλέπεται δεν του φαίνεται καθόλου γιατί πολύ απλά ο ιδιοκτήτης το προσέχει σαν τα μάτια του .Από τη θα σας πω σε λίγο θα δείτε ότι το μηχανάκι είναι και αρκετά δυνατό με πολύ καλά πράγματα πάνω αλλά και πολύ όμορφο  .

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Honda Monkey Kepspeed 190 & Honda Chaly 190 !

Δύο πραγματικά απίστευτα μηχανάκια θα σας παρουσιάσω σήμερα ,ο φίλος μας που μας τα στέλνει έχουμε ξανά ανεβάσει παλιά ένα μηχανάκι από αυτών που ήταν τρέλα αλλά πιστεύω τώρα ξεπέρασε τον εαυτό του και δημιούργησε δύο πραγματικά τρέλα μηχανάκια .

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Gilera Runner Malossi !

Ίσως ένα από τα πιο πενατα Gilera Runner που έχω διαβάσει ποτέ ,το μηχανάκι πραγματικά αξίζει το 10 στα 10 και από μοτέρ και από εξωτερική του εμφάνιση .