diafimisi

diafmisei pano

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Honda Glx 54mm Joker !

Να ένα πανέμορφο και δυνατό Glx με πολύ μεράκι πάνω και βεβαία πολύ χρήμα αλλά το αποτέλεσμα είναι τρελο ,πιστεύω από τα καλύτερα που έχω ανεβάσει όχι ότι τα αλλά δεν ήταν πένα ήταν αλλά αυτό έχει το κάτι παραπάνω που γεμίζει το μάτι σου .

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Honda Glx 56x56 !

Όπως πάντα έχω να σας παρουσιάσω ένα όμορφο και δυνατό Glx διαφορετικό από τα αλλά ,μοτερικά και εξωτερικά το μηχανάκι φτιάχτηκε από τον φίλο μας και πιστεύω και εσείς συμφωνείτε έκανε πολύ καλή δουλειά ,σε λίγο θα πούμε και της λεπτομερείς .Δεν έχω πολλές φωτογραφίες αλλά πιστεύω με αυτές που θα ανεβάσω να σας καλύψω επίσης υπάρχει και Video το οποίο θα είναι κάτω κάτω για όσους θέλουν να το δουν .

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Honda Glx 59x56 Aasa !

Το συγκεκριμένο μηχανάκι το έχω ξανά ανεβάσει πάλι και τώρα έρχεται ανανεωμένο και πιο πένα από ποτέ .Ποιο δυνατό μοτέρ και μερικές αλλαγές εξωτερικά μιας και παλιά το μηχανάκι ήταν στη πένα δεν ήθελε και άλλες αλλαγές αλλά ο φίλος μας είπε να το πάει στο επόμενο επίπεδο .

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Project Taz C50 59mm 4v Takegawa By Moto Kaplatzis DragTech !

Πριν λίγο καιρό είχα ανεβάσει ένα c50 by Moto Kaplatzis DragTech όσοι δεν το θυμούνται κάτω θα έχω το Link ,τώρα το μηχανάκι έρχεται ανανεωμένο και πολύ δυνατό από πριν .Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τον πρόοδο του c50 μέχρι σήμερα και καθώς θα προχωράει θα σας κρατάω ενημερωμένους σχετικά με την πρόοδο του c50 και στο τέλος όταν τελειώσει το Project θα σας το περιγράψω με λεπτομέρειες .

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Honda C50 59mm By Moto Tech Bou !!

Ένα πολύ προσεγμένο και όμορφο c50 θα σας περιγράψω σε αυτό το άρθρο .Το μηχανάκι φτιάχτηκε από τον ιδιοκτήτη με πολύ μεράκι και αγάπη ,από μοτέρ το μηχανάκι είναι αρκετά δυνατό με καλά πράγματα και αρκετή μελέτη πάνω του ,εξωτερικά είναι στη πένα με τα νίκελ του και πολλά αλλά τα οποία θα τα πούμε άμεσος τώρα.

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Modenas Dinamik Protech !

Ένα πενατο και γρήγορο Modenas Dinamik θα δούμε σήμερα ,στο μηχανάκι έχει πέσει πολύ προσωπική δουλειά από τον μάστορα αλλά και από τον ιδιοκτήτη .Δυστυχώς δεν ξέρουμε πολλές πληροφορίες σχετικά με το μοτέρ γιατί ο ιδιοκτήτης θέλει να παραμείνουν κρυφά για τώρα .

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Yamaha Crypton R η πορεία από την αρχή ως το τέλος !

Σε αυτό το άρθρο θα σας περιγράψω την πορεία ενός παπιού από ένα κουρασμένο και σε όχι και τόσο καλή κατάσταση παπί που έγινε ένα πανέμορφο και δυνατό εργαλείο .

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Honda Innova 56mm Takegawa !

Μιας και μπαίνουμε όλο και περισσότερο στο χώρο του Injection όλο και πιο πολλά μηχανάκια αντί να μετατραπούν σε καρμπιρατέρ απλά τα βελτιώνουν το Injection με προγράμματα κτλπ .Όπως ακριβώς έγινε με το Innova του φίλου μας δεν πήγε και το κάνε καρμπιρατέρ όπως θα κάνανε πολύ αλλά κράτησε το Injection με λίγες μετατροπές για να βγάλει το παραπάνω άλογο .

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Honda Supra 54mm !

Honda Supra είδει ένα δυνατό και όμορφο μηχανάκι από την μάνα του αλλά με λίγες βελτιώσεις εξωτερικά αλλά και μοτέρ γίνεται ένα τέρας το όπιο ξυρίζει ότι βρει μπροστά του ,όπως και το Supra του φίλους μας .Μπορεί να μην έχει πάνω του τρέλα πράγματα ούτε είναι τρέλα χιλιοστά αλλά ο φίλος μας έκανε της απαραίτητες βελτιώσεις για να ξεχωρίσει το Supra του .