diafimisi

diafmisei pano

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Honda Glx 53mm By Moto Tsivgoulis Perfomance!!

Στο συγκεκριμένο Glx ο ιδιοκτήτης έδειξε πιο πολύ ενδιαφέρον για την βελτιώσει του κίνητρα παρά της εξωτερική εμφάνισης μιας και το μηχανάκι είδη εξωτερικά είναι αρκετά όμορφο από μόνο του .Από μοτέρ τώρα το μηχανάκι είναι αρκετά μελετημένο και αρκετά δυνατό για τα χιλιοστά του !

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Daytona Sprinter Apido !

Ένα μηχανάκι που ξεκίνησε σχεδόν μαμά εξωτερικά κι μοτερικα και στη πορεία του ο φίλος μας σταδιακά βελτίωσε την εμφάνιση και την αποδώσει του για να είναι όπως είναι σήμερα .

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Daytona Sprinter 55mm Aasa !

Ένα μηχανάκι στη πένα εξωτερικά και αρκετά δυνατό από μοτέρ είναι το Daytona του φίλου μας . Χωρίς τρέλα πράγματα εξωτερικά αλλά αρκετά για να κάνουν το μηχανάκι του φίλου μας να ξεχωρίζει από τα αλλά και να είναι στη πένα !

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Yamaha R125 66mm Wiseco !

Ένα πανέμορφο κι δυνατό Yamaha R125 μας έρχεται από δράμα . Μιας και είναι στη πένα εξωτερικά ακόμα και μαμά ο φίλος μας είπε να το αφήσει σχεδόν μαμά εξωτερικά και να εστιάσει την προσοχή του στο μοτέρ το όπιο είναι αρκετά δυνατό .

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Daytona Dv 53mm μοτερ Supra !

Ένα μηχανάκι απλό αλλά πενάτο εξωτερικά και καλοφτιαγμένο από το μοτέρ είναι το Daytona του φίλου μας .Δεν έχει τρελές μετατροπές εξωτερικά αλλά έχει της πινελιές που πρέπει για να είναι ένα πένα μηχανάκι .

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Honnda Glx 53mm Protech !

Ένα μηχανάκι πένα εξωτερικά αλλά και πειραγμένο από μοτέρ .Το μηχανάκι είναι καθαρά για βόλτες με τα χιλιοστά και τα πράγματα που φοράει αλλά ο ιδιοκτήτης υπόσχεται σε λίγο καιρώ θα δούμε το μηχανάκι του με νέο Set Up!

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Honda Glx 54mm Χρώμα απο άλλο πλανήτη !

Ένα μηχανάκι με τρελό χρώμα αλλά και αρκετά καλό μοτέρ είναι το Glx του φίλου μας .Το χρώμα του είναι πραγματικά από άλλο πλανήτη όπως μας λέει δυστυχώς κωδικό χρώματος δεν έχουμε μιας και ο φίλος μας θέλει να παραμείνει μοναδικό το Glx του .

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Honda C50 53mm !!

Ένα στρογγυλοφαναρο πένα εξωτερικά αλλά και με βελτιωμένο μοτέρ .Το μηχανάκι είναι βολτάδικο αλλά όπως μας λέει ο φίλος μας πάει αρκετά καλά για τα χιλιοστά του .

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Project C50 Taz 5?mm By Moto Kaplatzis DragTech Final Part !

Το τελευταίο Part από του Project c50 Taz  το μηχανάκι πια είναι δεμένο και με ένα δυνατό μοτέρ πάνω για να ξηλώσει τους δρόμους της Κέρκυρας .

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Yamaha Z Αερο 61mm 40hp !

Ένα δυνατό Z μας στέλνει ο φίλος μας από Ιωάννινα .Το μηχανάκι εξωτερικά δεν φοράει πολλά πράγματα γιατί ο ιδιοκτήτης εστίασε την προσοχή του στο μοτέρ για να βγάλει τα άλογα που βγάζει το μηχανάκι σήμερα .

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Honda Glx 56mm Πρέβεζα !

Ένα μηχανάκι αρκετά δυνατό κι πένα είναι το Glx του φίλου μας από Πρέβεζα ,με αρκετή δουλειά στο μοτέρ αλλά κι στη εξωτερική του εμφάνιση .Με καλά πράγματα στο μοτέρ αλλά κι μελέτη για να βγάλει το επιθυμητό αποτέλεσμα !

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Honda Glx Το Πιο Τέζα Στο Μεσολόγγι !

Ένα μηχανάκι φτιαγμένο με κόπο και μερική είναι το Glx του φίλου μας ,όπως μας λέει ο φίλος μας το πιο τέζα Glx στο Μεσολόγγι .Από μοτέρ όχι τίποτα τρέλα χιλιοστά αλλά αρκετά για να βουλώσει πολλά στόματα κι εξωτερικά η φώτο μιλάνε από μόνες τους !

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Honda Astrea 60mm !

Ένα μηχανάκι με πολύ μελέτη πάνω στο μοτέρ αλλά κι στη εξωτερική του εμφάνιση ,γιατί τη είναι ένα μηχανάκι δυνατό άμα δεν έχει και to ανάλογο Look .Στο μοτέρ όπου θα σας πω παρακάτω τη αλλαγές έχουν γίνει έπεσε αρκετή δουλειά αλλά κι λεφτά !!