Σελιδες

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Honda GLx 50mm Γνήσιο !

Σε μερικούς από μας αρέσει να κρατάμε το glx γνήσιο με λίγες βελτιώσεις και έχω ανεβάσει πολλά τέτοια μηχανάκι μαμίσια στη πένα εξωτερικά αλλά βελτιωμένα από μοτέρ όπως το glx του φίλου μας .
Εξωτερικά προσπάθησε να το κρατήσεις όσο πιο γνήσιο γίνετε αλλά να είναι στη πένα έτσι το μηχανάκι βάφτηκε στον γνήσιο μπλε χρώμα της honda και μερικά πράγματα στάλθηκαν για νικέλωμα όπως τα καπάκια του μοτέρ και μερικά ακόμα πράγματα ,χωρίς κακουργίες και τέτοια ο φίλος μας ακόμα κράτησε την πόδια που πολύ η την βγάζουν η την κόβουν διαφέρει τη αρέσει στον καθένα .Αυτά είναι τα πράγματα που έκανε ο φίλος μας εξωτερικά στο glx δεν είναι πολλά γιατί όπως είπα ήθελε να είναι όσο πιο γνήσιο γίνετε .


Από μοτέρ τώρα ο φίλος μας δεν το κράτησε μαμά το ανέβασε στα 50 χιλιοστά με 6 βολτή κεφαλή ,24 mikuni καρμπιρατέρ ,90ρα καμπάνα ,τριγωνική στρόφαλο και μια sebring εξάτμιση .Με πολύ μελέτη στήθηκε το μοτέρ και όπως μας λέει ο φίλος μας για τα κυβικά του πάει παρά πολύ καλά .
Αυτά σχετικά με το glx του φίλου μας δεν είναι τίποτα τρελό ούτε πειραγμένο στο full εξωτερικά είναι ένα απλό αλλά δυνατό γνήσιο glx όπως ακριβώς το ήθελε ο φίλος μας !