diafimisi

diafmisei pano

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Project C50 Taz 5?mm By Moto Kaplatzis DragTech !

H συνέχεια του c50 που είχα ανεβάσει παλιά ,λίγο ακόμα και το εργαλείο θα κυκλοφορήσει στους δρόμους με πολύ καλό και δυνατό μοτέρ από τον Team Kaplatzis με πολύ μελέτη πάνω του .


Από μοτέρ 5? mm με Msd πολλαπλασιαστη 28pe Keihin καρμπιρατέρ ,χειροποίητο εκκεντροφόρο από τον Team Kaplatzis , Cdi κεφαλή που και αυτή δέχτηκε επέμβασης από τον Team Kaplatzis για να βγάλει το επιθυμητό αποτέλεσμα .Ο ιδιοκτήτης όπως μας λέει δηλώνει βολτάδικο αλλά αρκετά καλό και υπόσχεται πολλά με το συγκεκριμένο μοτέρ .

Το βάψιμο έγινε από τον Agaki φαίνεται εξάλλου η πολύ καλή δουλειά που έκανε ,ψηφιακό κοντέρ και μερικά καλούδια ακόμα ,όπως μας λέει ο φίλος μας είναι μια από της πολύ όμορφες δουλειά που πια σπανίζουν στις μέρες και δεν έχει καθόλου άδικο .

Όπως είπα και πάνω σε λίγο καιρώ το μηχανάκι θα είναι πάλι στους δρόμους μας να το καμαρώνει ο ιδιοκτήτης και να το θαυμάζουν η περαστική ,αν και βολτάδικο σίγουρα θα ακούσουμε πολλά για αυτό .Όπως πάντα ο Team Kaplatzis αλί μια φορά έκανε ένα πολύ καλό και δυνατό μοτέρ για το τη φοράει παραπάνω από αυτά που σας είπα ίσως μάθουμε κάποια μέρα προς το παρόν αυτά παραμένων για τον περήφανο ιδιοκτήτη και τον μάστορα .
Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε το τέλος του Project !!