diafimisi

diafmisei pano

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Gilera Runner 50cc Εκθεσιακό Κομμάτι !!!

Το Gilera του φίλου μας Νίκου μπορεί να περιγραφή με 2 λέξεις Εκθεσιακό Κομμάτι  από τι θα δείτε σε λίγο πάνω του έχει πέσει πολύ μελέτη και αρκετά χρήματα για να φτάσει στο αποτέλεσμα που βλέπουμε σήμερα μπροστά μας .


Όλα ξεκίνησαν από ένα παρατημένο Gilera το οποίο είχε δει και καλύτερες μέρες , τοποθετήθηκε πάνω του το καινούργιο kit Evo πλαστικών τα οποία είναι βαμμένα ένα πανέμορφο χρώμα το οποίο είναι από Kawasaki z750 με πιο πολύ πέρλα μέσα για να ξεχωρίσει .Το σαλόνι και τα πατάκια είναι carbon με υδροστατική .

Από μοτέρ είναι ένα απλό Gilera Runne 50cc με κάποιες βελτιώσεις όπως καρμπιρατέρ ,μπίλιες κτλπ και όπως μας λέει ο ιδιοκτήτης είναι αρκετά για να το κάνει να πηγαίνει πολύ καλά μιας και διαβάζει όλο το κοντέρ .

Το Gilera φυλάσσεται σε γκαράζ όπως θα δείτε σε μια φωτογραφία και είναι ανάμεσα σε κτήνη όπως μας λέει ο φίλος μας για να καταλάβουμε τη τρέλα υπάρχει .

Το μηχανάκι είναι πένα μέχρι και την τελευταία βίδα πάνω του και όπως πιστεύει και ο ιδιοκτήτης ότι το Gilera του είναι από τα πιο όμορφα στη Ελλάδα και ίσως μπορεί να κοντράρει τα πιο όμορφα και πιστεύω έχει απόλυτο δίκιο γιατί πραγματικά όπως είπα και πάνω το μηχανάκι είναι εκθεσιακό κομμάτι και είναι πραγματικό κόσμημα για να το έχει κάποιος στο γκαράζ η στο μαγαζί  του !!
Το μηχανάκι και ο περήφανος ιδιοκτήτης είναι από Κω !