diafimisi

diafmisei pano

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Gilera Runner 180cc 2t Monster !

Έχω καιρό να ανεβάσω αυτόματο δηλαδή scooter έτσι αποφάσισα να ανεβάσω αυτο το πανέμορφο Gilera  που μας στέλνει ο φίλος μας από Πάτρα .Σε λίγο θα σας πω τη φοράει μοτερικά και εξωτερικά αλλά η πρώτες εντυπώσεις πιστεύω είναι καλές γιατί είδει πριν σας πω τη φοράει φαίνεται ότι  στο μηχανάκι έχει πέσει αρκετή δουλειά .



Ξεκινάμε όπως πάντα με το μοτέρ το οποίο είναι 180 κυβικά δίχρονο με variator malossi ,μπίλιες malossi 12,5 γρ ,λουρί piaggio ,καρμπιρατέρ 32 koso ,στροφομπιελα malossi,και κυλνδροπιστόνα gilardoni αυτά σχετικά με το μοτέρ .
Εξωτερικά τώρα το μηχανάκι είναι βαμμένο ένα πανέμορφο σπέσιαλ χρώμα από τον Javoli το όπιο είναι άσπρο με λίγη πράσινη και ροζ πέρλα και έχει αερογραφεία monster δυστυχώς μόνο αυτά ξέρω για το εξωτερικό .

Από τη είδατε το μοτέρ είναι πολύ καλά στημένο με καλά πράγματα και σίγουρα πηγαίνει αντίστοιχα ,εξωτερικά δεν έχουν γίνει πολύ τρελές μετατροπές αλλά και πάλι το μηχανάκι είναι πένα ειδικά με το χρώμα που έχει βαφτεί το μηχανάκι του πάει πολύ .Μπράβο στον φίλο μας για το πανέμορφο gilera του !