diafimisi

diafmisei pano

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Honda Glx 55mm Takegawa " Red Beast " By Moto Kaplatzis Drag Tech !!

Ένα πανέμορφο και δυνατό Honda Glx μας έρχεται από την Moto Kaplatzis Drag Tech που κάνουν πραγματικά κάτι απίστευτα μηχανάκι έχουμε ξανά ανεβάσει άλλο ένα Glx Cdi Killer που επίσης έχει φτιαχτή από το Moto Kaplatzis Drag Tech και είναι πραγματικό τέρας και πολύ δυνατό για τα χιλιοστά του .

Ας πούμε λίγα πράγματα σχετικά με την εμφάνιση και το μοτέρ του glx ας ξεκινήσουμε από το μοτέρ το όπιο είναι στα 55 χιλιοστά Takegawa με Takegawa Spa Superhead κεφαλή στην οποία είναι βαλβιδόμενη και πλανισμένη για τα κέφια του ιδιοκτήτη ,εξάτμιση RaceTech για τα χιλιοστά του ,Msd πολλαπλασιαστή ,και ότι άλλο φοράει το μοτέρ είναι Takegawa με λίγα λόγια ποιότητα και δύναμη μαζί .

Για ένα τέτοιο μοτέρ έπρεπε να στιθη ανάλογα τρέλα και έξω το Glx έτσι λοιπόν βάφτηκε ένα πανέμορφο κόκκινο χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες όπως μαύρα στεφάνια της RacingBoy με κόκκινα κέντρα,μαύρο ψαλίδι Astrea ,μαύρα καπάκια μοτέρ αυτά ξέρουμε σχετικά με το Glx .
Μπράβο στο μάστορα που το φτιάξε γιατί πραγματικά από τη βλέπεται έκανε πολύ καλή δουλειά εξωτερικά όπως και μοτερικά ,ότι έχει γίνει πάνω στο παπί ξεκινώντας από το βάψιμο και τελειώνοντας στο μοτέρ έχει γίνει από την Moto Kaplatzis Drag Tech και όποιος θέλει να τους μιλήσει η να δει και αλλά μηχανάκια θα βάλω κάτω Link από την σελίδα τους στο Facebook όποιος θέλει μπορεί να την επισκευτει γιατί πραγματικά τα αξίζει .
Τελείωσα με την παρουσίαση του Glx μεγάλο μπράβο στον μάστορα αλλά και στον ιδιοκτήτη ο οποίος βρίσκεται στην Τρίπολη και σύντομα το Glx ερχεται ανανεωμένο !
Moto Kaplatzis DragTech Facebook Page !