diafimisi

diafmisei pano

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Honda Chally 72cc Apido !!


Ένα όμορφο Chally μας στέλνει ο φίλος μας ο Νάσος από Αυλίδα .Το μηχανάκι δεν έχει τρέλα δυνατό μοτέρ  αλλά  έχει ότι χρειάζεται για να είναι ένα πένα παπί ,αρκετή δουλειά βρίσκεται στην εξωτερική εμφάνιση του chally για να είναι ακριβώς όπως το προτιμάει ο ιδιοκτήτης .



Κινητήρας :
Το μοτέρ είναι στα 72 κυβικά με ημιμπόμπε πιστόνι ,η μπιέλα είναι μαμίσια με το μεγάλο πυρό .Το μηχανάκι φοράει πλατινοφόρο 6βολτό σύστημα με ρυθμιζμενες πλατίνες στα 2,5μμ με μεγάλη προπορεια και μπουζί ιριδίου .Κεφάλι 6v 72ρα με της μεγάλες βαλβίδες .Εξάτμιση Apido .Καρμπιρατέρ shengway 18 με φιλτροχοάνη Simota Racing .Γραναζομα 32-13 !!

Εξωτερική εμφάνιση :
Το χρώμα του είναι μπλε μεταλλικό με νίκελ πράγματα όπως μασπιε ,τιμόνι ,πίσω αναρτήσεις ,καπάκι βολαν .Λάστιχα 300-8 !

Σχέδια για το μέλλον :
Τα σχέδια για το Chally είναι όπως μας λέει και ο ιδιοκτήτης ένας εκκεντροφόρος Takegawa ,πιστόνι Full μπόμπε ,καρμπιρατέρ Keihin η Dellorto στα 20μμ !

Το μοτέρ δεν είναι τρέλα πειραγμένα σαν αλλά chally που έχω ανεβάσει διότι ο ιδιοκτήτης ήθελε να το κρατήσει όσο πιο γνήσιο γίνετε γιατί είναι πια σπάνιο να βρει κάνει πλατινοφόρο μοτέρ .Το μηχανάκι όπως λέει και ο ίδιος είναι λιτό και όμορφο και πιστεύω αυτές η δύο λέξεις το περιγράφουν απόλυτα !!