diafimisi

diafmisei pano

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Honda C50 4sm 59mm By Moto Kaplatzis DragTech !

Άλλο ένα δυνατό και πολύ καλά στημένο μηχανάκι μας έρχεται από Κέρκυρα ,το μοτέρ που κουβαλάει το στρογγυλοφαναρο φτιάχτηκε από το  team kaplatzis όσοι δεν τον έχουν ακουστά κάτω έχει link για την σελίδα που .Πολύ καλός μάστορας και βγάζει πολύ δυνατά μοτέρ έχουμε ξανά ανεβάσει πάλι ένα κόκκινο Glx που και πάλι αυτός έφτιαξε το μοτέρ και αποδείχτηκε πολύ δυνατό μοτέρ όπως και το μοτέρ του c50 το οποίο φτιάχτηκε με πολύ μεράκι και πολύ καλά πράγματα τα οποίο θα πούμε στη συνέχεια .


Το μοτέρ είναι στα 59 χιλιοστά με φτιαγμένα κυλλινδροπιστόνα από τον μάστορα για να βγάζουν τα κατάλληλα άλογα ,Astrea 4 ρι σασμάν ,την πια γνωστή σε όλους μας κεφάλι 4sm Takegawa διμπουζι που είναι κατάλληλη για τα χιλιοστά ,MSD πολλαπλιασιαστές βέβαια ,αυτά ξέρουμε σχετικά με το μοτέρ επίσης το μοτέρ μετρήθηκε στα 21 άλογα με 155+ χιλιόμετρα βολταδικο .

Εξωτερικά δεν έχει πολλά πράγματα το μόνο που θα πω είναι ότι είναι πένα και φαίνεται ότι ο φίλος μας εστίασε πιο πολύ στο μοτέρ παρά να βάλει τρέλα πράγματα εξωτερικά .

Το μηχανάκι δηλώνει πολύ καλό βολταδικο και οποίος προκαλεί δεν λεει όχι για ένα 400ρι για να δείξει τη αξίζει .Σε λίγο το c50 θα το δούμε με νέο σετ υπ και όπως πάντα από το Team Kaplatzis που υπόσχεται πολλά ,και εμείς ανυπομονούμε να δούμε τη αλλά θα μας δείξει .

Μεγάλο μπράβο στον μάστορα αλλά και στον ιδιοκτήτη για το c50 που φτιάξανε και όση νομίζουν πως δεν αξίζει ο δρόμος είναι ελεύθερος οποίος θέλει ας το προκαλέσει .
Το μηχανάκι και ο φίλος μας είναι από Κέρκυρα !




Σελίδα -->> https://www.facebook.com/pages/Moto-KAPLATZIS-DragTech/194851983921015?fref=ts