diafimisi

diafmisei pano

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Gilera Runner 180cc Rockstar Energy Drink !!

Τώρα θα σας παρουσιάσω ένα δυνατό και όμορφο Gilera από φίλο της σελίδας που έχει θέμα το Rockstar Energy Drink γιατί από τη βλέπεται στις φώτο έχει πολλά αυτοκόλλητα της Rockstar και πάνω στη σέλα το ίδιο αλλά αυτά θα τα πούμε στη συνέχεια ας ξεκινήσουμε όπως πάντα να δούμε της μετατροπές και τη πράγματα φοράει το εργαλείο του φίλου μας στη καρδιά του δηλαδή το μοτέρ .

Καταρχάς το μηχανάκι ανέβηκε στα 180 κυβικά με Malossi πράγματα όπως variator  ,συμπλέκτη  ,καρμπιρατέρ Keihin 28 ,φοράει μαμά εξάτμιση αλλά σίγουρα ο φίλος μας θα έχει λόγους που την φοράει ,και γενικά όπως μας λέει το μηχανάκι μέσα τα πάντα που φοράει einai καινούργια .

Πάμε να δούμε και λίγο το εξωτερικό του όπως είπα και πριν έχει θέμα το Rockstar Energy Drink.Είναι βαμμένο ένα πανέμορφο κίτρινο χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες ,φτιαχτή σέλα με το σήμα της Rickstar,φιμε φανάρια και το τζαμάκι του κοντέρ ,αυτά για το εξωτερικό .
Το μηχανάκι είναι φτιαγμένο από τον ΜΟΤΟ ΤΣΊΛΙΟΣ που έκανε πολύ καλή δουλειά στο μηχανάκι ,και σίγουρα πηγαίνει τόσο τρέλα όσο φαίνεται εξωτερικά .Me λίγα λόγια δηλαδή ο φίλος μας έχει στη κατοχή του ένα όπλο .
Μπράβο στον φίλο μας γιατί το μηχανάκι πραγματικά είναι στη πένα και όπως πάντα λέω όσα λεφτά και όση δουλειά και να έριξε πάντα θα τα αξίζει !!
Το μηχανάκι και ο περήφανος ιδιοκτήτη είναι από Νάουσα Ημαθίας !