diafimisi

diafmisei pano

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Honda C50 57mm CDI !

Μερικούς από μας δεν μας πολύ νοιάζει η εμφάνιση σε παπί αλλά αρκεί το μοτέρ να ξεσκίζει την άσφαλτο όπως είναι σε αυτή τη περιπτώσει του στρογγυλού ,από εμφάνιση από τη βλέπεται δεν είναι πανέμορφο ούτε με τρέλα νίκελ πάνω γιατί ο ιδιοκτήτης τα λεφτά π θα έβαζε στην εμφάνιση αποφάσισε να τα βάλει ολα πάνω στο μοτέρ και να φτιάξει ένα τέρας που κυριολεκτικά ξεσκίζει την άσφαλτο .

Το πως είναι το παπί εξωτερικά δεν έχω να πω πολλά για τον λόγο που έγραψα πάνω το μόνο που μπορώ να σας πω και βλέπεται η ίδιοι ότι το μηχανάκι ότι περιττό πλαστικό είχε πάνω η καποιο περιττό βάρος αφαιρέθηκε  ,το ψαλίδι αλλάχτηκε σε astrea  με λάμες αντί για αναρτήσεις για ελάφρωμα ,πίσω slick λάστιχο και φιμε φανάρι μπροστά .Αυτές είναι η μετατροπές που γίνανε εξωτερικά δεν είναι πολλές αλλά και πάλι μαμά δεν είναι .


Για να δούμε τη κουβαλάει το τερατάκι στο μοτέρ καταρχάς το μηχανάκι είναι στα 57 χιλιοστά με cdi κεφαλή με καλό εκκεντροφόρο ,pwk καρμπιρατέρ ,μπούρι εξάτμιση δυστυχώς από μοτέρ μόνο αυτά ξέρουμε αλλά όπως μας λέει και ο ιδιοκτήτης το μηχανάκι πετάει στο δρόμο .

Το μηχανάκι ανοίγει σε δύο πεδία από την Πάτρα και οπότε έχουν την ευκαιρία μοιράζουν τσάι στους αντιπάλους που το αμφισβητούν !!!