diafimisi

diafmisei pano

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Yamaha Crypton X Moto Ziogas !

Άλλο ένα πανεμορφο μηχανακι από τον Mοτο Zioga ,έχω ανεβάσει αλλά δύο πενατα μηχανάκια από τον συγκεκριμένο μάστορα οποίος θέλει να τα δει θα βάλω από κάτω τα Link .Το συγκεκριμένο χ ίσος είναι από τα ομορφότερα που έχει κάνει ποτέ αλλά και τα αλλά δεν πάνε πίσω ,σε μικρό χρονικό διάστημα ο Mοτο Ziogas έχει βγάλει πολλά όμορφα αλλά και δυνατά μηχανάκια και έχουμε και συνέχεια ολο και πιο πολλά πενατα μηχανάκια θα βλέπουμε από αυτών με λίγα λόγια ο Mοτο Ziogas έχει μπει δυναμικά στην βελτιώσει τον παπιών .



Πάμε να δούμε τη έχει κάνει στο χ καταρχάς το μηχανακι λύθηκε για να πάει για βάφει ,ότι μέταλλο ήταν πάνω του πήγε για ηλεκτροστατική και τα υπόλοιπα βάφτηκαν ένα πανέμορφο φούξια χρώμα και για αυτό το λόγο το μηχανάκι το φωνάζουν Foux Dragon .Τα στεφάνια είναι μαύρα με κέντρα στο χρώμα του χ .
Από μοτέρ τώρα το μηχανάκι είναι μαμά ακόμα ο ιδιοκτήτης αποφάσεις να το πειράξει από εξωτερική εμφάνιση πρώτα και για το μοτέρ ίσος στον μέλλον να έχει αλλά σχέδια αλλά και πάλι μαμά το χ όπως ξέρουμε πολύ πάει πολύ καλά και δεν θέλει πολλα πολλά για να πηγαίνει ακόμα καλύτερα .Το μόνο που αλλάχτηκε στο χ είναι η εξάτμιση και μπήκε μια Dragon .

Αυτά είχα να σας πω σχετικά με το χ δεν είναι πολλά αλλά πιστεύω σας κάλυψα όπως είπα και πριν ο φίλος μας εστίασε στην εξωτερική εμφάνιση παρά στο μοτέρ και όλη η δουλειά έχει γίνει από τον Μοτο Zioga .
Μπράβο στον ιδιοκτήτη αλλά και στον μάστορα Μοτο Ζioga για την πολύ καλή δουλειά που κάνανε πάνω στο παπί .Το μηχανάκι είναι από Εύοσμο !
daytona-dv-by-moto-ziogas
daytona-dv-54mm-by-moto-ziogas