diafimisi

diafmisei pano

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Honda Glx 53mm Sebring !

Ένα από τα πιο καλά στημένα Honda Glx που κυκλοφορούν στους δρόμους μας ,τα πάντα πάνω στο μηχανάκι είναι εκεί που πρέπει να είναι χωρίς υποβολές ,μπορεί να μην είναι ένα από τα δυνατότερα glx που κυκλοφορούν αλλά για τον ιδιοκτήτη είναι ότι πρέπει και αυτό έχει σημασία .
Φαίνεται ότι ο φίλος μας πρόσεξε μέχρι και την τελευταίο πράγμα να είναι στη πένα από τη βλέπεται το μηχανάκι από πάνω μέχρι κάτω γυαλίζει σαν τρελό ,έχει ένα πανέμορφο κίτρινο χρώμα με παρά πολλά νίκελ όπως ζάντες πιρούνι ψαλίδι καπάκια μοτέρ και πολλά αλλά .Το συγκεκριμένο glx είναι από τα τελευταία μοντέλα της honda που βγήκαν με κόντρα στο πιρούνι και όπως ξέρουμε η πιο πολύ δεν είναι εύκολο να βρεθεί πια .

Από μοτέρ όπως είπα και πάνω δεν είναι τίποτα τρέλα πράγματα ούτε τεράστια καρμπιρατέρ ούτε πανάκριβες εξάτμισης είναι ένα απλό c90 μοτέρ με μερικές βελτιώσεις όπως αλλαγμένα κυλινδροπιστόνα σε 53 χιλιοστά με 22 keihin καρμπιρατέρ και μια sebring εξάτμιση .
Το μηχανάκι κυκλοφόρησε στου δρόμους της Κατερίνης πριν 2 μήνες και ήδη γίνετε γνωστό σε πολλές σελίδες με φτιαγμένα μηχανάκια γιατί είναι δύσκολο να μη βάλεις τόσο πένα μηχανάκι στη σελίδα σου και εγώ έχω την τιμή να το παρουσιάσω στην σελίδα μου και να σας πω δύο τρία πραγματάκια σχετικά με αυτό .Μπράβο στον φίλο μας γιατί έβγαλε ένα πραγματικά πανέμορφο glxki. Ο φίλος μας και το πενατο glx είναι από Κατερίνη !