diafimisi

diafmisei pano

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Yamaha Crypton x 62 Uma Racing

Ένα γρήγορο και πανέμορφο Crypton x μας το στέλνει ο φίλος μας από Θεσσαλονίκη ,το μηχανάκι όπως ήταν πριν δεν έχει καμία σχέση με το πως είναι τώρα ο φίλος μας το έκανε στη πένα και από μοτέρ όπως μας λέει και ο ίδιος το μηχανάκι πετάει .
Εξωτερικά το μηχανάκι βάφτηκε ένα πανεμορφο πορτοκαλοκόκκινο χρώμα και τα μέσα πλαστικά είναι μ σε μαύρο χρώμα με χρήση πέρλα ,φοράει ζάντες ride it μπρος πίσω και πάνω φοράει χαμηλού προφίλ λάστιχα ,φυτά τύπου ξένων ,καινούργια σέλα με κεντημένο χρυσό το σήμα της Yamaha και ακόμα πάνω στο ψυγείο έχει μια επιγράφει 0-200 αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται στη φώτο .
Από μοτέρ τώρα το μηχανάκι είναι 62 uma racing ,άγριο εκκεντροφόρο ,ροϊκή στη κεφαλή ,συμπλέκτη στο πόδι ,πρόγραμμα της takegawa και μια trioval εξάτμιση το μηχανάκι είναι γύρω στα 180 κυβικά . Όπως μας  λέει ο φίλος μας το μηχανάκι δουλεύει άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα και δηλώνει το γρηγορότερο injection στη σαλονικα εδώ και κάτι μήνες .

Αυτά σχετικά με το τη φοράει το μηχανάκι εξωτερικά αλλά και μοτερικά , από τη είδατε το μηχανάκι είναι πολύ καλά στημένο και από εμφάνιση αλλά και από μοτέρ ,έτσι και αλλιως το βλέπετε στης φώτο ότι είναι στη πένα από μοτέρ δυστυχώς δεν έχουμε video ούτε τίποτα αλλά σίγουρα από κοντά το μηχανάκι πετάει !