diafimisi

diafmisei pano

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Honda Supra 52mm !

Σε μερικά μηχανάκια μετά την βελτίωση του κίνητρα η διάρκεια ζωής μικραίνει μερικές φορές φταίει ο ιδιοκτήτης μερικές φορές ο μάστορας ,αλλά δεν είναι πάντα έτσι γιατί στους δρόμους μας κυκλοφορούν τρέλα φτιαγμένα μηχανάκια που έχουν αντέξει πιο πολύ και από τα μαμά αρκεί να τα προσεχής και να φτιαχτεί σε σωστό μάστορα όπως το συγκεκριμένο Supra του φίλου μας . Το μηχανάκι είναι σωστά φτιαγμένο χωρίς τρέλα χιλιοστά αλλά και πάλι μαμά δεν είναι .


Το μοτέρ ανέβηκε στα 52 χιλιοστά με Mikuni 28 καρμπιρατέρ ,Takegawa  r20 3ο στάδιο εκκεντροφόρο ροϊκή στη κεφαλή ,μια πατέντα στο βολάν όπως μας λέει ο φίλος μας και μια Motosport  εξάτμιση μεγάλη μπούκα .

Εξωτερικά το χρώμα είναι το μαμίσιο βύσσινη άρεσε στο φίλο μας και για αυτό αποφάσισε να το αφήσεις όπως είναι .Το πισινή χρώμα το συνοδεύει Carbon αυτοκόλλητο σε μερικά σημεία και κόκκινη φωσφόριζε ταινία στη ζάντες που όπως λέει ο φίλος μας το δένει πολύ όμορφα .Τα φλας μπροστά και το φανάρι πίσω είναι φιμε ,χαμηλού προφίλ λάστιχα Mishelin Sporty πίσω και Mizzle μπροστά ,Bull δισκόπλακα . Μπροστά το μηχανάκι είναι χαμηλωμένο 2 δάχτυλα ,σκαμμένη πλαστικοποιημένη σέλα ,νίκελ μανέτα ,χερούλια με κόκκινες λεπτομέρειες .

Αυτά είχα να  σας πω σχετικά με το μηχανάκι του φίλου μας , και για όσους αναρωτιούνται το μηχανάκι δεν είναι κινέζικο είναι γνήσιο Honda .Από μοτέρ ο φίλος μας λέει ότι η βελτιώσει ήταν πολύ πετυχημένη και πατάει ακόμα και 54ρια .
Το μηχανάκι και ο φίλος μας είναι από Θεσσαλονίκη !