diafimisi

diafmisei pano

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Honda Supra με Innova μοτερ 56mm !


Ένα dragsterki που κυκλοφορεί στους δρόμους exei στη κατοχή ο φίλος μας από Σέρρες .Στο συγκεκριμένο μηχανάκι έχει γίνει μια πατέντα που δεν βλέπουμε συχνά , ένα άλλο μηχανάκι που έχω ξανά ανεβάσει έχει παρόμοια πατέντα την οποίο θα την πούμε στην συνέχεια .Εξωτερικά το μηχανάκι μπορεί να μην φοράει τρέλα πράγματα επειδή ο ιδιοκτήτης ήθελε να το κρατήσει όσο πιο ελαφροί γίνεται παρά να το γεμίσει με άχρηστα αξεσουάρ .

Η πατέντα που σας έλεγα πιο πάνω είναι ότι το μηχανάκι δεν φοράει πια το μαμισιο μοτέρ του αλλά έχει τοποθετηθεί πάνω Innova μοτέρ ,βέβαια όχι μαμά αλλά στα 56 χιλιοστά με καρμπιρατέρ Keihin 26 .Στη κεφαλή έχουν γίνει η εξής βελτιώσεις ,εκκεντροφόρος 5ου σταδίου της Fuego ,έχει ανοιχτή η εισαγωγή και εξαγωγή για να ρέει καλύτερα το καύσιμο αλλά και τα καυσαέρια .Η εξάτμιση που φοράει είναι Protech με φτιαγμένο λεμο για ήχο και αποδώσει .

Το μηχανάκι είναι βαμμένο μολυβει χρώμα ,τα φανάρι μπρος πίσω είναι βαμμένα μαύρα .Μπροστά το μηχανάκι φοράει ποδηλατικό σύστημα για να είναι όσο πιο ελαφροί γίνεται .
Αυτά είχα να σας πω το μηχανάκι είναι αρκετά γρήγορο για τα χιλιοστά του και αρκετά ελαφροί μιας και αυτός ήταν ο σκοπός του φίλους μας γρήγορο και ελαφροί παπί .