diafimisi

diafmisei pano

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Honda Glx 53mm!

Το συγκεκριμένο μηχανάκι δεν είναι τρέλα φτιαγμένο εξωτερικά ούτε πολύ τρέλα χιλιοστά από μοτέρ αλλά για μαμά μηχανάκι με μερικές αλλαγές εδώ και εκεί το μηχανάκι είναι στη πένα .


Το μοτέρ που βλέπεται στις φώτο είναι Lifan αλλά ο φίλος μας το φόραγε προσωρινά και μετά άλλαξε σε Honda μοτέρ δυστυχώς όμως δεν έχουμε φώτο με το honda μοτέρ .Το Lifan ήταν μαμά μοτέρ αλλά το honda είναι βελτιωμένο στα 53 χιλιοστά με Koso 28 καρμπιρατέρ και εξάτμιση για να βγάζει και το κατάλληλο ήχο γιατί με τη μαμά απλά δεν πάει .

Εξωτερικά το μηχανάκι έχει το μαμά χρώμα με τα μαμά αυτοκόλλητα αλλά είναι στη πένα και φαίνεται ότι φίλος μας το προσέχει και όπως μας λέει το μηχανάκι είναι με λίγα χιλιόμετρα πάνω και δεν είναι καθόλου ταλαιπωρημένο αυτό εξάλλου φαίνεται από της φωτογραφίες .

Αυτά είχα να σας πω σχετικά με το μηχανάκι του φίλου μας μπορεί να είναι λίγα πράγματα αλλά το μηχανάκι είναι στη πένα και φαίνεται ότι ο φίλος μας το αγαπάει και το προσέχει για να το έχει στη κατάσταση που είναι .

Μπράβο στον φίλο μας για το πενατο του μηχανάκι και μπράβο που το κράτησε σχεδόν μαμά γιατί δύσκολα pia βρίσκουμε μαμά Glx σε αρίστη κατάσταση !