diafimisi

diafmisei pano

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Kymco Jetix 50mm By MotoTech Bou !


Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα μηχανάκι που πολύ καιρό δεν έχω ανεβάσει γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν πολλά φτιαγμένα για διάφορους λόγους .Εξωτερικά έχουν άλλαχτη μερικά πράγματα όπως και το μοτέρ βελτιώθηκε από τα 50cc που ήταν παλιά για περισσότερα γαζιά .

Καταρχάς ο μαμά στρόφαλος δεν έκανε έτσι αλλάχτηκε στα 90ρι στρόφαλο για περισσότερη διαδρομή με 50μμ κυλινδροπιστόνα ,η κεφάλι είναι η μαμά 50ρα αλλά φτιαγμένη με βαλβίδες 20-24 ,εκκεντροφόρος από μαμά κεφάλι astrea και ένα shark 20ρι καρμπιρατέρ ,εξάτμιση Protech Trioval  δεν  είναι και τρέλα πράγματα αλλά για τώρα αρκούν στον φίλο μας ίσος  στο μελών θα δούμε και αλέες βελτιώσεις προς το παρών αρκούν αυτά .

Εξωτερικά το μηχανάκι λύθηκε και βάφτηκε το πανέμορφο πορτοκαλί χρώμα που βλέπεται στις φώτο με φιμε φανάρια .Αυτά μόνο προς το παρών έχουν γίνει στο εξωτερικό του ίσος κάποια μέρα ο φίλος μας αποφάσεις να κάνει και άλλες αλλαγές .

Αυτά είχα να σας πω σχετικά με το μηχανάκι ,το μοτέρ φτιάχτηκε από τον  Moto Tech Bou που παλιά έχω ξανά ανεβάσει ένα c50 που και πάλι το φτιάξε αυτός και έκανε πολύ καλή δουλειά πάνω και στα δύο μηχανάκια !!