diafimisi

diafmisei pano

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Suzuki Fx Το Μοβ Εργαλείο !


Το συγκεκριμένο μηχανάκι το έχω ξανά ανεβάσει παλιά αλλά πια το μηχανάκι άλλαξε και χιλιοστά και εξωτερικά ,από κάτω θα σας γράψω πως ήταν πάλι και τη αλλαγές γίνανε.

Το μηχανάκι από 67 χιλιοστά που ήταν πάλι αρκετά δυνατό ο φίλος μας για δικούς του λόγους το έκανε μαμισιο με dragon εξάτμιση και 26ρι Oko καρμπιρατέρ ,παλιά ήταν 67.5 mm wiseco με άγριους εκκεντροφόρους ,μπιέλα wiseco ,ελαφρωμένο βολάν ,καρμπιρατέρ koso  33 ,εξάτμιση Dragon και το μοτέρ έβγαζε 22 άλογα και όπως είπα και πριν για δικούς του λόγους το κάνε μαμίσιο .

Εξωτερικά δεν αλλάξανε πολλά πράγματα σχετικά με το πως ήταν παλιά το μηχανάκι λύθηκε όλο μπήκανε καινούργια πράγματα πάνω ,τα πλαστικά είναι ολοκαίνουργια και βάφτηκαν μοβ χρώμα το μηχανάκι πένα ήταν και πένα παραμένει απλά άλλαξε το μοτέρ και έχουμε καινούργιες φωτογραφίες να μοιραστούμε μαζί σας .

Παρά που το μοτέρ δεν είναι 67 χιλιοστά που ήταν πάλι το Fx του φίλου μας παραμένει πένα όπως ήταν δεν χρειάζεται να έχει κάποιος τρέλα δυνατό μοτέρ για να έχει ένα πενατο μηχανάκι που ακριβώς αυτό είναι το Fx του φίλου μας .
Όποιος θέλει να δει πως ήταν το μηχανάκι πάλι από κάτω θα βάλω ένα Link !