diafimisi

diafmisei pano

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Honda Supra 53mm CDI Takegawa !

Η ιδέα πίσω από αυτό το Supra ήταν να φτιαχτεί ένα μηχανάκι μαμά εξωτερικά χωρίς να προκαλεί αλλά πειραγμένο στο μοτέρ και έτσι ο φίλος μας πήρε την αποφάσεις και άρχισε να φτιάχνει το συγκεκριμένο Supra όπως το φανταζόταν μαμά εξωτερικά πειραγμένο μοτερικα .


Το μηχανάκι από μοτέρ ανέβηκε στα 53 χιλιοστά με μπομπε πιστόνι και Cdi κεφάλι ,Takegawa στρόφαλο ,ψυγείο λαδιού της Takegawa,συμπλέκτη στο χέρι ,καρμπιρατέρ 26ρι Keihin ,ρεύματα takegawa .εξάτμιση Motosport ,σίγουρα πολύ νομίζετε ότι τα χιλιοστά δεν είναι τίποτα τρέλα αλλά υπάρχει λόγος που ο φίλος μας το κάνε τόσα λίγα χιλιοστά ,επειδή πολύ απλά ήθελε το μοτέρ το να αντέξει για χρόνια .

Εξωτερικά όπως είπα και πριν ο φίλος μας ήθελε να κρατήσει όσο πιο μαμά γίνεται ,το χρώμα είναι το μαμά μαύρο χρώμα της Honda ,το μόνο που αλλάχτηκε ήταν η αναρτήσεις πίσω και το δισκόφρενο μπροστά γιατί όταν βελτιώνουμε ένα παπί σχεδόν πάντα πρέπει να βελτιώσουμε και τα φρένα .

Αυτά είχα να σας πω σχετικά με το παπί το φίλου μας αρκετά καλό μοτερικα και εξωτερικά πιστεύω ,ο σκοπός δεν ήταν καθαρά κοντράδικο παπί αλλά ένα καλό βελτιωμένο βολτάδικο παπί και πιστεύω ο  φίλος  μας το πετύχει όπως ακριβώς ήθελε .
Μπράβο στον φίλο μας για το πενάτο Supra που έχει στη κατοχή του.
Ο φίλος μας και το μηχανάκι είναι από Κομοτηνή !
Video