diafimisi

diafmisei pano

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Yamaha Z 61mm By Casper !

Ένα από τα δυνατότερα 61mm Z που έχω ανεβάσει ως τώρα ,το μηχανάκι έχει προκαλέσει τους πάντες και ως τώρα κανένας δεν μπόρεσε να το ξεπεράσεις και για αυτό το λόγω δηλώνει το γρηγορότερο 61mm Z που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στους δρόμους του πύργοu .Στο μηχανάκι έπεσε πολύ χρήμα αλλά και δουλειά από έναν πολύ καλό οδηγό και μάστορα γνωστό σε όλους μας Giannis Lampropoulos (Casper ) που έκανε πολύ καλή δουλειά πάνω στο μηχανάκι του φίλου μας .


Το μηχανάκι είναι στα 61 χιλιοστά Nicasil με άγραφο εγκέφαλο ,ρεεδιέρα και καρμπιρατέρ Pwk 39 δυστυχώς μόνο αυτά μπόρεσε να μας πει ο φίλος μας σχετικά με το ζ του τα αλλά παραμένουν για αυτών και τον μάστορα του .

Εξωτερικά το μηχανάκι για την χρήση του είναι στη πένα ,βαμμένο ένα πανέμορφο άσπρο χρώμα με μεταλίκι και χρήση πέρλα ,επίσης ο σκελετός όπως και το ψαλίδι  και μικρολεπτομερειες βάφτηκαν μαύρο ματ και στο τέλος τοποθετηφηκαν Excel ζάντες .

Αυτά είχα να μοιραστώ μαζί σας σχετικά με το μηχανάκι του φίλου μας ,όπως είπα και πάνω το μηχανάκι δηλώνει το δυνατότερο στο πύργο με πολλά και τρέλα άλογα τα οποία δυστυχώς δεν ξέρουμε αλλά ο ιδιοκτήτης μας διαυευεώνει ότι είναι αρκετά .Το μηχανάκι επίσης τρέχει σε αγώνες Dragster όση το έχουν δει ξέρουν ότι το μηχανάκι είναι γρήγορο για τα χιλιοστά του .
Μπράβο στον φίλο μας αλλά και στον μάστορα για την τρελή δουλειά που κάνανε πάνω στο μηχανάκι και τους ευχόμαστε του καλύτερους χρόνους στα Dragster !