diafimisi

diafmisei pano

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Honda Innova Απλο Αλλα Περιποιημένο !

Μερικοί δεν βιάζονται να φτιάξουν το μηχανάκι τους μοτερικά έτσι πιο πολύ εστιάζουν την προσοχή τους στην εξωτερική τους εμφάνιση όπως έκανε ο φίλος μας ο Ανδρέας από την Πάτρα .
Μοτερικά το μηχανάκι είναι μαμά ακόμα δεν έχει σχέδια για βελτιώσεις αλλά δεν αποκλείει ότι στο μέλλον άμα του βαρέσει θα το φτιάξει σίγουρα προς το παρών απλά δεν χρειάζεται έχει αρκετή δύναμη και του φτάνει .


Όσο για το εξωτερικό τώρα το μηχανάκι έχει το μαμά μπλε χρώμα με τα αυτοκόλλητα αλλά πολύ περιποιημένο από τη θα δείτε σε μερικές φώτο ,φοράει Breaking δισκόπλακα μπροστά ,ρυθμιζόμενη μανέτα ,καινούργια λάστιχα από τη φαίνεται 2.25 μπροστά και 2,50 πίσω  ,φιμε φλασάκια μπροστά ,Yss αναρτήσεις ,και μια protech trioval εξάτμιση για να βγάζει και το σωστό ήχο .


Αυτά σχετικά με το μηχανάκι του φίλου μας από τη βλέπεται το μηχανάκι είναι πολύ περιποιημένο εξωτερικά όπως και μοτερικά φαίνεται ότι ο φίλο μας το προσέχει και το έχει στη πένα όπως θα έπρεπε να είναι κάθε μηχανάκι που κυκλοφορεί αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή μας .
Μπράβο στον φίλο μας για το πενατο innovaki του !