diafimisi

diafmisei pano

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Honda Glx Takegawa !

Το glx που θα σας παρουσιάσω τώρα το έχω ξανά ανεβάσει όποιος θέλει να δει τη φόραγε πριν και πως ήταν θα έχω βάλει link κάτω κάτω .Το πως ήταν το μηχανάκι πριν και το πως είναι τώρα έχει γίνει τεράστια αλλαγή και επίσης είναι πολύ δυνατότερο από πριν με καινούργια πράγματα στο μοτέρ που θα τα πούμε άμεσος τώρα .

Δυστυχώς χιλιοστά δεν ξέρουμε αλλά φοράει κύλινδρο αλουμινίου με CDI κεφαλή ,φοράει ψυγείο λαδιού για να κρυώνει το μοτέρ ,karmpirater Pwk Keihin ,FMF εξάτμιση ,Msd  πολλαπλασιαστή με Takegawa ηλεκτρονική για να έχει και τα σωστά ρεύματα για τα χιλιοστά του ,mono αυτά ξέρουμε σχετικά με το μοτέρ αλλά και πάλι αυτά τα λίγα μας λένε ότι στο μηχανάκι από άποψη μοτέρ έχει πέσει αρκετή δουλειά αλλά και χρήμα όπως και το εξωτερικό που θα δούμε τώρα .



Το μηχανάκι και πριν την αλλαγή είχε πολύ καλό χρώμα ένα πράσινο με χρωματιστή πέρλα και άσπρες λεπτομερείς τώρα ο φίλος μας αποφάσισε και πρόσθεσε αερογοραφείες για να ολοκληρώσει την εικόνα που είχε στο μιλάω του .
Στο μπροστά φτερό όπως φαίνεται έχει γίνει το σήμα της Monster  και στο πλαϊνά καπάκια έχει χαρτιά .Το μηχανάκι επίσης φοράει άσπρη σέλα για να πηγαίνει με το σύνολο ,Takegawa χερούλια ,διαφανές φλας μπροστά όπως επίσης και το πίσω φανάρι διαφανές ,στροφόμετρο για να δείχνει της στροφές ,και όπως βλέπεται το μηχανάκι έχει παρά πολλά νίκελ .
Αυτά είχα να σας πω σχετικά με το μηχανάκι του φίλου μας πιστεύω είναι αρκετά και σας κάλυψα από κάθε πλευρά .Στο μηχανάκι όπως έχω ξαναπεί και παλιά έχει πέσει πολύ δουλειά και αγάπη και αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα .
Μπράβο στον φίλο μας για το πανέμορφο και πενατο Honda Glx !
Πριν