diafimisi

diafmisei pano

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Kawasaki zx 59mm Aasa !

Το συγκεκριμένο παπί είναι καινούργιο μοντέλο και δεν κυκλοφορεί τόσο πολύ όσο πχ τα χ η τα Innova αλλά φτιάχνεται εξίσου καλά άμα κάποιος έχει γούστα και όρεξη να το κάνει όπως ακριβώς έκανε ο φίλος μας και το μηχανάκι πραγματικά βγήκε σκέτη κούκλα .


Από μοτέρ ο φίλος μας το ανέβασε στα 59 χιλιοστά Aasa με  28 καρμπιρατέρ και μια Dragon εξάτμιση δυστυχώς μόνο αυτά ξέρω από μοτέρ .Το μηχανάκι για τα χιλιοστά του πάει πολύ καλά μπορεί να ρουφάει λίγο περισσότερη βενζίνη αλλά τα αξίζει .




















Εξωτερικά τώρα το μηχανάκι είναι βαμμένο ένα πανέμορφο μαύρο γυαλιστερό χρώμα με κόκκινη πέρλα ,φοράει  Racing Boy μαύρες τρυπητές ζάντες με Pilot λάστιχα πάνω που του πάνε πολύ ,φτιαχτή σέλα μαύρη ,αυτά σχετικά με το εξωτερικό του .
Στο μηχανάκι έχει πέσει πολύ δουλειά από το χρώμα μέχρι και την παραμικρή βίδα όπως και αρκετά λεφτά αλλά το αποτέλεσμα τα άξιζε και με το παραπάνω .Όση πιστεύανε ότι το συγκεκριμένο μηχανάκι δεν μπορεί να φτιαχτεί στη πένα πιστεύω το μηχανάκι του φίλου μας και αρκετά ίδια μηχανάκι που έχω ανεβάσει τους διαψεύδουν .
Μπράβο στον φίλο μας για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει πάνω στο μηχανάκι !!