diafimisi

diafmisei pano

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Honda Innova 59mm !

Ένα πενατο και δυνατό Honda Innova μας στέλνει ο φίλος μας από γεράκι Λακωνίας ,από τη θα δείτε σε λίγο το μοτεράκι είναι αρκετά δυνατό και φοράει καλά πράγματα αλλά και εξωτερικά είναι πολύ καλά στημένο όχι υπερβολές αλλά αρκετά για να δείξει το μηχανάκι πολύ .

Ας ξεκινήσουμε από το μοτέρ το όπιο είναι στα 59 χιλιοστά με μαμά διαδρομή ,takegawa 59 πιστόνι με μαμά κύλινδρο ρεκτιφιέ στα 59 χιλιοστά .Από εκκεντροφόρο φοράει ένα takegawa ,καρμπιρατέρ γνήσιο keihin pwk 29 με shark φιλτροχοάνη πάνω ,και για να έχει και το απαραίτητο ήχο ο φίλος μας έβαλε protech trioval εξάτμιση .

Εξωτερικά τώρα το μηχανάκι έχει το μαμά χρώμα χωρίς αυτοκόλλητα αλλά σε πένα κατάσταση ,φιμε το πίσω φανάρι ,είναι χαμηλωμένο μπροστά με 2ράκια λάστιχα μπρος πίσω ,ρυθμιζόμενη μανέτα ,και μπροστά στη γραβάτα ο φίλος μας έχει βάλει μια νεκροκεφαλή .
Αυτά σχετικά με το innovaki του φίλου μας και από μοτέρ και από εμφάνιση το μηχανάκι είναι πολύ καλό ,χωρίς υπερβολές με λίγα λόγια ένα κυριλέ μηχανάκι να κάνει την βόλτα του αλλά και να έχει γαζιά .
Μπράβο στον φίλο μας για το πενατο του innovaki !