diafimisi

diafmisei pano

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Honda Glx μαμα από μοτερ αλλά τρελο από έξω !

Το μηχανάκι που θα σας παρουσιάσω μπορεί από μοτέρ να μην είναι τίποτα τρέλα και θα σας πω σε λίγο τους λόγους γιατί δεν είναι αλλά με το που ρίξετε μια μάτια εξωτερικά  δεν θα σας νοιάζει και πολύ τη μοτέρ φοράει η ποσά χιλιοστά είναι ,αυτός ήταν και ο σκοπός του φίλου μας να εστιάσει πιο πολύ πάνω στην εξωτερική του ομορφιά παρά στο μοτέρ και πιστεύω το πέτυχε απόλυτος .


Το μηχανάκι πριν κανα μήνα όπως μας λέει ο φίλος μας φόραγε ένα 54ρι μοτέρ βελτιωμένο αλλά επειδή έσπασε το σαζμαν ο φίλος μας αποφάσισε να του κουμπώσει ένα μαμά μοτέρ με μια Protech εξάτμιση για να κάνει την βόλτα του ,ίσος στο μελών θα δούμε και άλλες βελτιώσεις πάνω στο μοτέρ αλλά προς το παρών είναι μαμά .

Εξωτερικά τώρα ας αρχίσουμε από τα μπροστινά τα οποία όπως βλέπεται δεν είναι τα δικά του αλλά από Astrea όπως επίσης και το ψαλίδι .Τα στεφάνια που φοράει το Glx είναι κόκκινα Ride It ,έχει Takegawa χερούλια ,φτιαχτή σέλα ,διαφανές φλας και το πίσω φανάρι .

Ας πάμε και λίγο στο χρώμα του το όπιο είναι μπλε με λίγη μοβ πέρλα όμως το μηχανάκι μέσα Μαϊού θα βαφτεί άσπρο χρώμα με κόκκινη και πράσινη πέρλα .

Αυτά είχα να σας πω σχετικά με το Glx του φίλου μας όπως πάντα ο φίλος μας έριξε αρκετό χρήμα αλλά και χρόνο για να φτάσει το glx του σε τέτοιο επίπεδο αλλά αυτά δεν έχουν σημασία μόλις το πάρει βόλτα όλα χάνονται .
Μπράβο στον φίλο μας γιατί έχει στη κατοχή του ένα πραγματικά πενατο Glx .!
Το μηχανάκι και ο περιφανώς ιδιοκτήτη είναι από Θεσσαλονίκη !