diafimisi

diafmisei pano

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Μονομπουκαλο Supra στα 58 χιλιοστά !

Ένα δυνατό και όμορφο εργαλείο μας στέλνει ο φίλος μας από Κυκλάδες Σύρου ,το μηχανάκι απο μοτέρ είναι αρκετά δυνατό και πάντα με καλά πράγματα πάνω ,εξωτερικά επίσης έχουν γίνει αρκετές μετατροπές όπως το πίσω σύστημα για το όπιο θα σας πω παρακάτω .

As ξεκινήσουμε με το μοτέρ το όπιο είναι στα 58 χιλιοστά με 56ρι στρόφαλο ,από καρμπιρατέρ φοράει 26 Keihin ,επίσης φοράει φτιαγμένη κεφαλή με 35 εισαγωγή και 30 εξαγωγή δηλαδή το μέγεθος τον βαλβίδων .Από ηλεκτρονικά φοράει uma πολλαπλασιαστη και cdi ηλεκτρονική . Σε κάποιες φώτο το παπί φοράει Gl εξάτμιση ενώ σε κάποιες άλλες φοράει Ride it .
Πάμε να δούμε τώρα το εξωτερικό του ,καταρχάς άμεσος το μάτι σας πάει στο ψαλίδι και γενικά στο πίσω μέρος επειδή στο μηχανάκι έγινε μετατροπή από αναρτήσεις σε μονομπουκαλο και αλλά μηχανάκια που έχω ανεβάσει παλιά φόραγαν το ίδιο σύστημα και μπορώ να πω ότι σε όλα πήγαινε πολύ .Από έξω η πιο σημαντική μετατροπή είναι αυτή ολα τα αλλά είναι απλός λεπτομέρειες όπως Ride it μανέτα και αλλά .
Όπως σας είπα και πριν από μοτέρ και από εμφάνιση το μηχανάκι είναι πολύ καλά στημένο ,ειδικά το μονομπουκαλο δείχνει πολύ ωραία  πάνω του .Mprabo στον φίλο μας γιατί σίγουρα έριξε αρκετή δουλειά πάνω στο μηχανάκι αλλά όπως πάντα λέω όσο δουλειά και να έριξε πάντα στο τέλος τα αξίζει !!.