diafimisi

diafmisei pano

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Gilera Runner Malossi !

Ίσως ένα από τα πιο πενατα Gilera Runner που έχω διαβάσει ποτέ ,το μηχανάκι πραγματικά αξίζει το 10 στα 10 και από μοτέρ και από εξωτερική του εμφάνιση .

Θα αρχίσουμε με την εξωτερική εμφάνιση και το πρώτο πρώτο που ρίχνετε στο μάτι κατευθείαν είναι το πανέμορφο πράσινο μοβ χαμαιλέων χρώμα με χρυσά μεταλα αρκετά ακριβό χρώμα .Στα φώτα το μηχανάκι φοράει Led ψιρες ,έχει νίκελ αντίβαρα τιμονιού ,νίκελ καπάκια του μοτέρ γιατί όπως λέω πάντα σε ένα τόσο πένα μηχανάκι δεν γίνεται να λείπουν και τα νίκελ του .Τελειώσαμε με την εξωτερική του εμφάνιση μπορεί να μην είναι παρά πολλά αλλά αυτά τα πράγματα κάνουν το μηχανάκι να είναι στη πένα .
Τώρα να δούμε τη φοράει το μηχανάκι από μοτέρ ,reediera malossi ,βαριατορ malossi ,μπίλιες malossi,ελατήριο malossi ,ιμάντας malossi  ,καρμπιρατέρ  17,5 dellorto  ,και εξάτμιση giannelli reverse  ,Αυτά τα πράγματα κάνουν το μηχανάκι να πηγαίνει σαν τρελαμένο στο δρόμο .


Αυτά είχα να σας πω σχετικά με το μηχανάκι του φίλου μας ,από τη φαίνεται ότι φίλος μας έχει ρίξει αρκετή δουλειά πάνω στο μηχανάκι και από μοτέρ και από εμφάνιση και πιστεύω ότι είναι από τα πιο πένα που κυκλοφορούν .
Το μηχανάκι και ο περήφανος ιδιοκτήτης είναι από Γιάννενα .Απολαύστε της φώτο !