diafimisi

diafmisei pano

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Yamaha TownMate Red Bull 59mm !

Η ποιο πολύ με το που ακούμε Town Mate λέμε πανάσχημο παπί ,καθόλου δυνατό και δεν γίνετε να το φτιάξεις ούτε εξωτερικά αλλά ούτε μοτερικό όμως έχω ανεβάσει μερικά τρέλα Town Mate που το διαψεύδουν όπως και το Town Mate του φίλου μας το όπιο και απο ομορφιά αλλά και από δύναμη πραγματικά σκίζει .


Από μοτέρ δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα γιατί ο ιδιοκτήτης το κρύβει για να μη μάθουν η αντίπαλη του τη πραγματικά κρύβει το μοτέρ .Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι το μηχανάκι είναι 59 χιλιοστά με μπούκα εξάτμιση ,καρμπιρατέρ 28 Mikuni συμπλέκτη στο χέρι , CDI κεφαλή και όπως λέει ο φίλος μας αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αντίπαλος
.




















Εξωτερικά τώρα στο μηχανάκι έγινε μια πολύ σημαντική μετατροπή η όποια είναι η αλυσίδα γιατί όπως ξέρετε το Town Mate φοράει διαφορικό .Το μηχανάκι είναι βαμμένο ένα μεταλικό μυρτνο χρώμα με Red Bull σήμα επίσης έχει αρκετές μαύρες λεπτομέρειες όπως το ψαλίδι τα κέντρα και αλλά . Επίσης το μηχανάκι μπρος πίσω είναι χαμηλωμένο για να έχει το άγριο Look ,το φτερό μπροστά είναι κομμένο .Αυτά είχα να σας πω σχετικά με την εξωτερική του εμφάνιση.

Μπράβο στον φίλο μας γιατί πολύ λίγοι θα διάλεγαν το συγκεκριμένο μηχανάκι για να το βελτιώσουν όμως ο φίλος μας δέχτηκε την προσκολλήσει και έφτιαξε ένα πραγματικά τρελό και δυνατό Town Mate και είμαι σίγουρος ότι το μηχανάκι παρόλο που είναι Town Mate πολύ θα θέλανε να το έχουν .
Το μηχανάκι αυτή τη στιγμή είναι το πιο δυνατό μηχανάκι στα Τρίκαλα και ο ιδιοκτήτης είναι πραγματικά περήφανος για το καμάρι του !