diafimisi

diafmisei pano

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Honda Monkey Kepspeed 190 & Honda Chaly 190 !

Δύο πραγματικά απίστευτα μηχανάκια θα σας παρουσιάσω σήμερα ,ο φίλος μας που μας τα στέλνει έχουμε ξανά ανεβάσει παλιά ένα μηχανάκι από αυτών που ήταν τρέλα αλλά πιστεύω τώρα ξεπέρασε τον εαυτό του και δημιούργησε δύο πραγματικά τρέλα μηχανάκια .

Ας ξεκινήσουμε από τοChaly το όπιο πάνω φοράει Daytona Anima 190 cc μοτέρ με με Mikuni vm28 καρμπιρατέρ ,msd πολαπλασιαστη ,και εξάτμιση nhrc .Το μοτέρ του δεν βελτιώθηκε και άλλο γιατί είδει είναι πολύ καλό και πολύ δυνατό .
εξωτερικά τώρα το μηχανάκι είναι βαμμένο άσπρο χρώμα με χρήσης λεπτομέρειες ,επίσης φοράει wide wheel kit πίσω 5,5 ίντσες ,ψαλίδι αλουμινίου ,μπρος πίσω δισκόφρενο και όπως μας λέει ο φίλος μας πολλά αλλά ακόμα .Τελειώσαμε με το πρώτο μηχανάκι πάμε να δούμε και το δεύτερο .


Τo δεύτερο μηχανάκι είναι Honda Monkey με σκελετό αλουμινίου της Kepspeed ,ζάντες 12ρες Kepspeed ,δισκόφρενο μπρος πίσω και πολλά αλλά .
Από μοτέρ τώρα το μηχανάκι φοράει πάλι Daytona  Anima μοτέρ 150 που έγινε μετατροπή στα 190 με Mikuni vm 26 και εξάτμιση Kepspeed ,όπως και το άλλο μοτέρ είναι αρκετά δυνατό .
Αυτά είχε να μας πει ο φίλος μας σχετικά με τα δύο τρέλα μηχανάκια που έφτιαξε ,και τα δύο πιστεύω είναι σκέτη τρέλα από πάνω μέχρι κάτω ,από μοτέρ είναι και τα δύο δυνατά και όλο το στήσιμο πιστεύω είναι πολύ καλό .Είμαι σίγουρος ότι δύο παρομια μηχανάκια δεν θα δείτε στους δρόμους μας γιατί και τα δύο είναι μοναδικά .
Μεγάλο μπράβο στον φίλο μας γιατί έκανε πραγματικά απίστευτοι δουλειά πάνω στα μηχανάκια !!!
Ο φίλος μας είναι από Κύπρο !