diafimisi

diafmisei pano

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Honda Supra 54mm !

Honda Supra είδει ένα δυνατό και όμορφο μηχανάκι από την μάνα του αλλά με λίγες βελτιώσεις εξωτερικά αλλά και μοτέρ γίνεται ένα τέρας το όπιο ξυρίζει ότι βρει μπροστά του ,όπως και το Supra του φίλους μας .Μπορεί να μην έχει πάνω του τρέλα πράγματα ούτε είναι τρέλα χιλιοστά αλλά ο φίλος μας έκανε της απαραίτητες βελτιώσεις για να ξεχωρίσει το Supra του .


Από μοτέρ το μηχανάκι βελτιώθηκε στα 54 χιλιοστά με Aasa πιστόνι , αγωνιστικό καρμπιρατέρ της Okko  .Στη κεφαλή τοποθετήθηκε Fuego f200 εκκεντροφόρος για περισσότερο βύθισμα και μεγαλύτερες βαλβίδες της Faito .

Εξωτερικά δεν είναι τίποτα τρελό αλλά ο φίλος μας το έχει κρατήσεις στη πένα ,είναι βαμμένο άσπρο χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες ,φιμε φανάρια και το τζαμάκι του κοντέρ και μερικές λεπτομερείς ακόμα .

Αυτά σχετικά με το Supra του φίλου μας ,όμορφο δυνατό χωρίς υπερβολές είναι η λέξεις που περιγράφουν απόλυτα το μηχανάκι του φίλους μας .Το μηχανάκι δεν το πήγε ο φίλος μας σε κάποιον γνωστό μάστορα αλλά αποφάσισε με ένα φιλαράκι να κάτσουν να το φτιάξουν μόνοι τους και πιστεύω και η δύο έκαναν πολύ καλή δουλειά .
Ο φίλος μας και το μηχανάκι του είναι από Ρέθυμνο ακούμια !