diafimisi

diafmisei pano

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Honda C50 59mm By Moto Tech Bou !!

Ένα πολύ προσεγμένο και όμορφο c50 θα σας περιγράψω σε αυτό το άρθρο .Το μηχανάκι φτιάχτηκε από τον ιδιοκτήτη με πολύ μεράκι και αγάπη ,από μοτέρ το μηχανάκι είναι αρκετά δυνατό με καλά πράγματα και αρκετή μελέτη πάνω του ,εξωτερικά είναι στη πένα με τα νίκελ του και πολλά αλλά τα οποία θα τα πούμε άμεσος τώρα.


Ας ξεκινήσουμε από το μοτέρ το οποίο είναι στα 59 χιλιοστά με κύλινδρο αλουμινίου ,πιστόνι 59 χιλιοστά από Fzr 600 φτιαγμένο από τον Moto Kaplatzis DragTech ,στρόφαλο 54ρι της Kitaco .Cdi κεφαλή φτιαγμένη από τον ιδιοκτήτη με νικελόμενη εισαγωγή ,γυαλισμένο χώρο καύσης ,χειροποίητο εκκεντροφόρο ,βαλβίδες τιτανίου εισα 29 εξα 24 .Καρμπιρατέρ Keihin pe 26 ,εξάτμιση RaceTech High Up μια εξάτμιση που δεν βλέπουμε συχνά σε c50 . Από ρεύματα τώρα Nsr πολλαπλσιαστή ,ηλεκτρονική Takegawa και μπουζί ιριδίου .

Εξωτερικά τώρα το μηχανάκι έχει ένα πανέμορφο χρώμα μπορντό σε συνδυασμό με τα νίκελ είναι όλα τα λεφτά .Ride it στεφάνια ,Yss αναρτήσεις πίσω ,φώτα ξένων ,αυτά για το εξωτερικό του c50 .

Αυτά είχα να μοιραστώ μαζί σας πιστεύω σας κάλυψα από κάθε πλευρά το μηχανάκι από πάνω μέχρι κάτω φτιάχτηκε από τον Moto tech Βου που είναι και ο ιδιοκτήτης του τρελού c50 και πιστεύω και σίγουρα κάνεις δεν θα διαφωνήσει πως έκανε απίστευτοι δουλειά .
Μπράβο στον φίλο μας για το πενατο c50 που έχει στην κατοχή του !