diafimisi

diafmisei pano

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Honda Glx 59x56 Aasa !

Το συγκεκριμένο μηχανάκι το έχω ξανά ανεβάσει πάλι και τώρα έρχεται ανανεωμένο και πιο πένα από ποτέ .Ποιο δυνατό μοτέρ και μερικές αλλαγές εξωτερικά μιας και παλιά το μηχανάκι ήταν στη πένα δεν ήθελε και άλλες αλλαγές αλλά ο φίλος μας είπε να το πάει στο επόμενο επίπεδο .


Ας δούμε τώρα τη φοράει το μοτέρ το οποίο είναι στα 59 χιλιοστά με Aasa κυλλινδροπιστόνα ,στρόφαλος Aasa με 56ρα διαδρομή ,καρμπιρατέρ Keihin pe 28 ,φτιαγμένη κεφαλή τέρμα με r20 εκκεντροφόρο της Takegawa ,takegawa ρεύματα και αρκετά πράγματα ελαφρωμένα για λίγο περισσότερο στροφαρισμα , Protech εξάτμιση  .

Εξωτερικά τώρα το μηχανάκι είναι βαμμένο ένα πανέμορφο ανοιχτό μπλε χρώμα με ασπρόμαυρη φτιαχτή σέλα ,πολυεστέρα στη θέση του κοντέρ ,Astrea ψαλίδι ,Takegawa χερούλια ,διαφανές πίσω φανάρι και διαφανές φλας ,και πολλά νίκελ .

Αυτά είχα να σας πω σχετικά με το μηχανάκι ,δυνατό από μοτέρ και πανέμορφο εξωτερικά τη άλλο να θέλει κανείς από ένα πενατο μηχανάκι σαν το Glx του φίλου μας .Το μπλε με τα νίκελ συνδυάζει πολύ όμορφα και όλα δείχνουν να είναι στη σωστή σωστή θέση μια συνταγή για πανέμορφο μηχανάκι !!!