diafimisi

diafmisei pano

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Honda Glx 56x56 !

Όπως πάντα έχω να σας παρουσιάσω ένα όμορφο και δυνατό Glx διαφορετικό από τα αλλά ,μοτερικά και εξωτερικά το μηχανάκι φτιάχτηκε από τον φίλο μας και πιστεύω και εσείς συμφωνείτε έκανε πολύ καλή δουλειά ,σε λίγο θα πούμε και της λεπτομερείς .Δεν έχω πολλές φωτογραφίες αλλά πιστεύω με αυτές που θα ανεβάσω να σας καλύψω επίσης υπάρχει και Video το οποίο θα είναι κάτω κάτω για όσους θέλουν να το δουν .


Ας αρχίσουμε από το μοτέρ το οποίο από τη καταλαβενεται δεν είναι το μαμισιο glx αλλά astrea βελτιωμένο στα 56 χιλιοστά με νικασιλ κύλινδρο μπομπε πιστόνι ,στρόφαλο τριγωνικό aasa 56 διαδρομή ,cdi κεφαλή με ροϊκή εξελίξει και Takegawa r20 εκκεντροφόρο ,χειροποίητη πλεξούδα με Takegawa ηλεκτρονική ,συμπλέκτη στο χέρι με ελαφρωμένο φυγοκεντρικό ,Keihin Pe 32 καρμπιρατέρ ,το μηχανάκι είναι περίπου στα 140 κυβικά ! .

Εξωτερικά τώρα το μηχανάκι είναι βαμμένο ποντίκι χρώμα με ασημή πέρλα ,μακρύ ψαλίδι ,slick λάστιχο πίσω ,μπροστινά astrea με δισκοφρενο .

Αυτά είχα να σας πω σχετικά με το glx του φίλου μας ένα πενατο και δυνατό glx με λίγα λόγια έχει στη κατοχή του ο φίλος μας .Όπως είπα και πάνω το μηχανάκι το φτιάξε ο φίλος μας μόνος του χωρίς κανένα μάστορα και κατά την γνώμη μ έκανε πολύ καλή δουλειά σε όλο το σύνολο από μοτέρ μέχρι και την εμφάνιση .!!