diafimisi

diafmisei pano

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Project Taz C50 59mm 4v Takegawa By Moto Kaplatzis DragTech !

Πριν λίγο καιρό είχα ανεβάσει ένα c50 by Moto Kaplatzis DragTech όσοι δεν το θυμούνται κάτω θα έχω το Link ,τώρα το μηχανάκι έρχεται ανανεωμένο και πολύ δυνατό από πριν .Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τον πρόοδο του c50 μέχρι σήμερα και καθώς θα προχωράει θα σας κρατάω ενημερωμένους σχετικά με την πρόοδο του c50 και στο τέλος όταν τελειώσει το Project θα σας το περιγράψω με λεπτομέρειες .


Καταρχάς το χρώμα του πάλι ήταν μπορδο χρώμα αλλά επειδή το βαρέθηκε ο φίλος μας είπε να το ξανά βάψει με τρέλα έτσι το βάψε ένα ανοιχτό μπλε με αερογραφίες Taz By Agaki βεβαία ποιον άλλων .Όπως λέει το μηχανάκι υπόσχεται να είναι ένα από τα ομορφότερο και δυνατότερα c50 που κυκλοφορούν στην Ελλάδα .

Για το μοτέρ μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι θα είναι 4v Takegawa στα 59 χιλιοστά με πολλά άλογα και βεβαία φτιαγμένο από τον Moto Kaplatzis DragTech .

Αυτά για τώρα σε λίγο καιρό το μηχανάκι θα είναι πραγματικό τέρας στην πένα έξω και δυνατό από μοτέρ, ο μάστορας μαζί με τον ιδιοκτήτης υπόσχονται πολλά άλογα και ομορφιά .
Σχετικά με το Project του φίλου μας θα σας κρατάω ενήμερους σχετικά με την πρόοδο του και όπως είπα μόλις τελειώσει θα σας το παρουσιάσω με λεπτομέρειες μέχρι τότε όλη περιμένουμε με αγωνία να δούμε τη τερατάκι θα κυκλοφορήσει στους δρόμους της Ελλάδας!
http://mikrowiomediorodes.blogspot.gr/2014/05/honda-c50-4sm-59mm-by-moto-kaplatzis.html