diafimisi

diafmisei pano

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Yamaha Crypton X 62mm Injection !


Άλλο ένα πραγματικά πανέμορφο και δυνατό Crypton X θα σας παρουσιάσω σήμερα ,από τα δυνατότερα στα χιλιοστά και από ομορφιά απλά τρελό εξάλλου το βλέπεται και μόνη σας στης φώτο και παρακάτω θα πούμε λεπτομερείς σχετικά με την κούκλα του φίλου μας .

Το μηχανάκι από την μανα του όπως ξέρουμε όλη είναι Injection και μερικοί για παραπάνω άλογα η για πόλους άλλους λόγους το μετατρέπουν σε καρμπιρατέρ ,ενώ ο φίλος μας αποφάσεις να κρατήσει το Injection απλά το βελτίωσε για να αποδίδει πολύ καλύτερα .Το μοτέρ είναι στα 62 χιλιοστά με Yoshimura εξάτμιση με χειροποίητο λεμο δυστυχώς μόνο αυτά μπορεί να αποκαλύψει ο φίλος μας και έχει τος λόγους του που δεν θέλει να βγουν παραέξω το τη φοράει το εργαλείο .Το μηχανάκι στη ρόδα βγάζει 27-30 άλογα τα όπιο για μηχανάκι είναι αρκετά .

Εξωτερικά τώρα το μηχανάκι απλά είναι στη πένα έχει ένα πανέμορφο πορτοκαλί  Focus St χρώμα με αρκετά νίκελ πράγματα ,μαύρα φανάρια ,μπουκάλα Yss αζώτου ,Breaking  δισκόπλακα μπροστά και μερικά ακόμα πράγματα .

Αυτά σχετικά με το εργαλείο του φίλου μας το μηχανάκι όπως είπα και πάνω είναι στη πένα αλλά και πολύ δυνατό ένας συνδυασμός για ένα πετυχημένο μηχανάκι όπως είναι το χ του φίλου μας .
Μπράβο στον φίλο μας γιατί έχει στη κατοχή του πραγματικό όπλο και μακάρι να παραμείνει έτσι .