diafimisi

diafmisei pano

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Honda Innova 56mm Takegawa !

Μιας και μπαίνουμε όλο και περισσότερο στο χώρο του Injection όλο και πιο πολλά μηχανάκια αντί να μετατραπούν σε καρμπιρατέρ απλά τα βελτιώνουν το Injection με προγράμματα κτλπ .Όπως ακριβώς έγινε με το Innova του φίλου μας δεν πήγε και το κάνε καρμπιρατέρ όπως θα κάνανε πολύ αλλά κράτησε το Injection με λίγες μετατροπές για να βγάλει το παραπάνω άλογο .


Καταρχάς το μηχανάκι ανέβηκε στα 56 χιλιοστά με πράγματα της Takegawa ,θυρίδες στη κεφαλή ,μεγαλύτερες βαλβίδες ,δίσκους ,πρόγραμμα ,εκκεντροφόρο ,κυλινδροπιστόνα και για το τέλος μια Protech εξάτμιση με τελικό Carbon .

Το χρώμα του είναι το μαμισιο αλλά είναι στη πένα από τη βλέπεται στης φώτο ,φιμε φανάρια ,κοντή δισκόπλακα της Breaking μπροστά αυτά για το εξωτερικό του αν και λίγα αλλά κάνουν το παπί του φίλου μας να ξεχωρίζει και αυτό είναι που μετράει .

Στο σύνολο ο φίλος μας έχει στη κατοχή του ένα πραγματικά τρελό εργαλείο πένα εξωτερικά αλλά θηρίο από μέσα .Το μοτέρ φτιάχτηκε με μεράκι και με πολύ καλά πράγματα όπως είναι η Takegawa και σίγουρα θα αντέξει χρόνια .
Μπράβο στον φίλο μας για το τρελό εργαλείο που έχει στη κατοχή του !!